Menu
Your Cart


ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 8/9 ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ 57 - 10434.


ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 8/9 ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ 57 - 10434.

Τρόποι αποστολής Market24.gr

Αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Η παράδοση της παραγγελίας σας για άμεσα διαθέσιμα (κατόπιν επιβεβαίωσης) προϊόντα:


Τόπος παράδοσης

Απαιτούμενος Χρόνος τυπικής παραγγελίας

(Εργάσιμες Ημέρες)

Ευρύτερη περιοχή Αθηνών

1 ημέρα

Αστικά κέντρα- Ελλάδας- Ευρύτερη Αττική

1-2 ημέρες

Επαρχία-μη αστικά κέντρα

2-3 ημέρες

Δυσπρόσιτες περιοχές-Νησιά

2-5 ημέρες

Ευρώπη-Κύπρος

3-6 ημέρες

 

Οι παραπάνω χρόνοι υπολογίζονται για παραγγελίες προϊόντων (όχι ογκωδών) που ολοκληρώνεται η επιβεβαιώση έως τις 12:00 π.μ. Δεν συμπεριλαμβάνονται Σάββατο-Κύριακη κι Αργίες.  

Η επιβεβαίωση προϋποθέτει και την επιβεβαίωση πληρωμής (εκτός των αντικαταβολών).

Για ογκώδη αντικείμενα ( Ενδεικτικά: καρότσια, οθόνες προβολής άνω του 1,50μ και πίνακες άνω του 1.20μ, λεκάνες, κρεβατάκια, έπιπλα κ.α. ) ή ασυνήθιστα μεγάλες σε ποσότητα παραγγελίες δεν ισχύει αυτόματος υπολογισμός εξόδων αλλά πρέπει να  γίνεται συνεννόηση.

Σε περίπτωση αποστολής με Μεταφορική (ειδικά για ογκώδη αντικείμενα), η αποστολή κανονίζεται με την εταιρεία μας μέχρι τα αστικά κέντρα και παράδοση επί πεζοδρομίου. Για παραπέρα μη αστικές παραδόσεις (π.χ. σε κάποιο χωριό) ή παραδόσεις σε όροφο κλπ. θα  πρέπει να κανονίσει με ευθύνη του ο ίδιος ο πελάτης με την Μεταφορική και με την αντίστοιχη τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.  

Τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις λόγω επανάληψης της παράδοσης με υπαιτιότητα του μεταφορέα δεν εφαρμόζονται. Σε περίπτωση απουσίας του πελάτη σε προκαθορισμένο ραντεβού παράδοσης, επιβαρύνεται με αντίστοιχη χρέωση.

Παραγγελίες διαθέσιμων προϊόντων που θα επιβεβαιώνονται 12:00 π.μ.-3:30 μ.μ. συνήθως αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν και καταβάλλεται προσπάθεια, αν είναι εφικτό, να προωθούνται αυθημερόν.

Αν επιθυμείτε κάποια πολύ ειδική ή επείγουσα παράδοση, επικοινωνήστε μαζί μας. Ενας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βρει μια λύση.

Η αποστολή πραγματοποιείται είτε με εταιρία ταχυμεταφορών είτε με πρακτορείο, ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και τον τόπο παράδοσης. Κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, είναι δυνατό, για αποστολή ογκωδών αντικειμένων, να γινει αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών με το σχετικό κατά περίπτωση και μη επιστρεπτέο κόστος που θα πρέπει να προκαταβληθεί.

Ειδικότερα τα ογκώδη προϊόντα καθώς και ασυνήθιστα μεγάλες ποσότητες παραδίδονται στο ισόγειο επί πεζοδρομίου.

Η αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών συνοδεύεται με e-mail με tracking number για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη ενω θα σας σταλεί και ενημερωτικό SMS.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα, εορτές, περίοδοι αιχμής κ.ά.

Στους τυπικούς χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται Σαββατοκύριακα και αργίες.

Δηλώσεις ζημίας μεταφορέα γίνονται αποκλειστικά κατά την στιγμή της παραλαβής με άρνηση παραλαβής.

Καμία δήλωση ζημίας από τη μεταφορά, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή εκ των υστέρων, δηλαδή μετά την παραλαβή και την αποχώρηση του courier/μεταφορέα.

Τα εμπορεύματα με μεταφορικές ταξιδεύουν για λογαριασμό και με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA, ως ογκώδες αντικείμενο ορίζεται οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού. Τότε η χρέωση πραγματοποιείται με βάση το ογκομετρικό βάρος της συσκευασίας.

Το ογκομετρικό βάρος δίνεται από τον τύπο: (Μήκος * Ύψος * Πλάτος) / 5000 όπου οι διαστάσεις υπολογίζονται σε εκατοστά.

Για παραλαβές από το κατάστημά μας 

Μπορείτε να προσέρχεστε μετά την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ 57 – 10434-Αθήνα

Μετρό: Σταθμός ΒΙΚΤΩΡΙΑ (500 μ)

Λειτουργούμε καθημερινά τις εργάσιμες μέρες από τις 9:30 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. 

Τηλ Επικοινωνίας 211 411 40 60

Ε-mail: sales@market24.gr