Menu
Your Cart


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ 57 - 10434.

Τρόποι αποστολής Market24.gr

Αποστολή Προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω ουσιώδεις όρους τους οποίους και αποδέχεστε με κάθε παραγγελία.

Λόγω του προβλήματος COVID-19 είναι πιθανόν να υπάρξουν ορισμένες επιπλέον καθυστερήσεις τις οποίες η εταιρεία μας προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει.

Η παράδοση της παραγγελίας σας για άμεσα διαθέσιμα (κατόπιν επιβεβαίωσης) προϊόντα.


ΤΥΠΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Τόπος παράδοσηςΑπαιτούμενος Χρόνος τυπικής παραγγελίας (Εργάσιμες Ημέρες)
Ευρύτερη περιοχή Αθηνών1 ημέρα
Αστικά κέντρα- Ελλάδας- Ευρύτερη Αττική1 - 2 ημέρες
Επαρχία-μη αστικά κέντρα2 - 3 ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές-Νησιά2 - 5 ημέρες
Ευρώπη-Κύπρος3 - 6 ημέρες

Οι παραπάνω χρόνοι υπολογίζονται για παραγγελίες προϊόντων (όχι ογκωδών) που ολοκληρώνεται η επιβεβαίωση έως τις 12:00 π.μ. Δεν συμπεριλαμβάνονται Σάββατο-Κυριακή κι Αργίες.

Στους τυπικούς χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται Σαββατοκύριακα και αργίες/απεργίες. Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα, εορτές, περίοδοι αιχμής κ.ά.

Παραγγελίες διαθέσιμων προϊόντων που θα επιβεβαιώνονται μετά τις 13:00 συνήθως αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν και καταβάλλεται προσπάθεια, αν είναι εφικτό, να προωθούνται αυθημερόν.

Η επιβεβαίωση προϋποθέτει και την επιβεβαίωση πληρωμής (εκτός των αντικαταβολών).

Αν επιθυμείτε κάποια πολύ ειδική ή επείγουσα παράδοση ακόμα και Σάββατο, επικοινωνήστε εγκαίρως μαζί μας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βρει μια λύση.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κατά την παραγγελία ανάλογα με το προϊόν, τον όγκο, την ποσότητα και τον τόπο αποστολής.

Για ογκώδη αντικείμενα ή ασυνήθιστα μεγάλες σε ποσότητα παραγγελίες δεν ισχύει αυτόματος υπολογισμός εξόδων αλλά πρέπει να γίνεται συνεννόηση.

Τα ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ακόμα και αν για τεχνικούς λόγους αναφέρεται courier στη φόρμα παραγγελίας.

Τα έξοδα αποστολής σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται (ακόμα και με ακύρωση της παραγγελίας) εφόσον γίνει αποστολή.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή πραγματοποιείται είτε με εταιρία ταχυμεταφορών είτε με πρακτορείο, ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και τον τόπο παράδοσης.

Ογκώδη αντικείμενα στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών μπορεί να παραδίδονται από τους οδηγούς της εταιρείας μας.

Κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, είναι δυνατό, για αποστολή ογκωδών αντικειμένων, να γίνει αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών με το σχετικό κατά περίπτωση και μη επιστρεπτέο κόστος που θα πρέπει να προκαταβληθεί.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Σε περίπτωση αποστολής με Μεταφορική (ειδικά για ογκώδη αντικείμενα), η αποστολή κανονίζεται με την εταιρεία μας μέχρι τα αστικά κέντρα και παράδοση επί πεζοδρομίου ή στην έδρα της μεταφορικής. Για παραπέρα μη αστικές παραδόσεις (π.χ. σε κάποιο χωριό) ή παραδόσεις σε όροφο, σε μεγάλο συγκρότημα κλπ. θα πρέπει να κανονίσει με ευθύνη του ο ίδιος ο πελάτης με την Μεταφορική και με την αντίστοιχη τυχόν επιπλέον επιβάρυνση ανάλογα της ειδικής περίπτωσης.

Τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις λόγω επανάληψης της παράδοσης με υπαιτιότητα του μεταφορέα δεν εφαρμόζονται. Σε περίπτωση απουσίας του πελάτη σε προκαθορισμένο ραντεβού παράδοσης, επιβαρύνεται με αντίστοιχη χρέωση η οποία καταβάλλεται απευθείας στον μεταφορέα.

Ειδικότερα τα ογκώδη προϊόντα καθώς και ασυνήθιστα μεγάλες ποσότητες παραδίδονται στο ισόγειο επί πεζοδρομίου ή στην έδρα του μεταφορέα (παρακαλούμε επικοινωνήστε για οριστικοποίηση). Παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως για τυχόν διαθεσιμότητα parking ή πρόβλημα παρκαρίσματος ή προσέγγισης στο χώρο παράδοσης.

Η αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών συνοδεύεται με e-mail με tracking number για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη ενώ θα σας σταλεί και ενημερωτικό SMS.

Δηλώσεις ζημίας μεταφορέα γίνονται αποκλειστικά εγγράφως κατά την στιγμή της παραλαβής ή με άρνηση παραλαβής.

Καμία δήλωση ζημίας από τη μεταφορά, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή εκ των υστέρων, δηλαδή μετά την παραλαβή και την αποχώρηση του courier/μεταφορέα.

ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Τα εμπορεύματα με μεταφορικές ταξιδεύουν για λογαριασμό και με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA, ως ογκώδες αντικείμενο ορίζεται οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού. Τότε η χρέωση πραγματοποιείται με βάση το ογκομετρικό και όχι το πραγματικό βάρος της αποστολής.

Το ογκομετρικό βάρος δίνεται σε Kgr από τον τύπο: (Μήκος * Ύψος * Πλάτος) / 5000 όπου οι διαστάσεις υπολογίζονται σε εκατοστά.

Ενδεικτικά και μόνο ορισμένα ογκώδη αντικείμενα: παιδικά καρότσια, ποδηλατάκια, οθόνες προβολής άνω του 1,50μ και πίνακες άνω του 1.20μ, λεκάνες, στρώματα, καθίσματα αυτοκινήτου, κρεβατάκια, έπιπλα κ.α. )


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ 57 – 10434 - Αθήνα

Μετρό: Σταθμός ΒΙΚΤΩΡΙΑ (500 μ)

Λειτουργούμε καθημερινά τις εργάσιμες μέρες με Click in shop.

Δευ-Τετ10:00 - 17:30
Τρι-Πεμπ-Παρ10:00 - 19:30
Σάββατο10:00 - 14:00


Τηλ Επικοινωνίας: 211 411 40 50
Ε-mailsales@market24.gr