ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ SCHNEIDER ΠΙΝΑΚΟΣ No 290

Κωδικός Προϊόντος: 0238

Οι ποιοτικοί μαρκαδόροι SCHNEIDER είναι κατάλληλοι για χρήση σε κάθε είδους ασπροπίνακα ή flipchart. 

Γράφουν χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και μπορείτε να σβήσετε εύκολα. Όταν χρησιμοποιούνται σε flipcharts το μελάνι δεν εισχωρεί ανάμεσα στις σελίδες του. Η γραφή τους στεγνώνει γρήγορα και τα χρώματά της είναι έντονα και φωτεινά. 

Υποστηρίζουν την τεχνολογία «Cap off ink», δηλαδή το μελάνι τους δεν στεγνώνει εύκολα ακόμα και αν το καπάκι αφαιρεθεί 2-3 ημέρες (* ανάλογα πάντα με το περιβάλλον και την υγρασία του χώρου).

Cap-Off ink

Τιμή Web: 0,75 € Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -0,30 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)


Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 0,83 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -0,11 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 1,05 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Add to wishlist

Customers who bought this product also bought:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.