ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
Οθόνη προβολής Λευκό Ματ - ECOROLL MANUAL SCREEN - square format 1:1 - Matt White Fabric 180 x 180 Μεγαλύτερη προβολή

Οθόνη προβολής Λευκό Ματ - ECOROLL MANUAL SCREEN - square format 1:1 - Matt White Fabric 244 x 244

Κωδικός Προϊόντος: 2156

ECOROLL MANUAL SCREEN

Τετράγωνο σχήμα 1:1

Λευκό Ματ Ύφασμα 244 x 244

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 165,78 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -41,45 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 182,36 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -24,87 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 207,23 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN 8033424564645

Άλλες πληροφορίες

Οθόνες με χειροκίνητο μηχανισμό wind-up, υψηλής ποιότητας ελατήριο, και την εσωτερική συσκευή η οποία επιτρέπει στο ύφασμα να χαμηλώνει και να αυτο-μπλοκάρεται, χωρίς να χρειαστεί να πιάσετε το ύφασμα στον τοίχο. Φτιαγμένο για εγκαταστάσεις οροφής ή τοίχου. Οι οθόνες ECOROLL είναι η πιο οικονομική αποδοτική λύση στη κατηγορία χειροκίνητων οθονών, είναι  κατάλληλη για τοποθέτηση σε σχολεία, πανεπιστήμια, επαγγελματικές αίθουσες εκπαίδευσης, κλπ ...

Οι οθόνες είναι φτιαγμένες με τα ακόλουθα υφάσματα προβολής:

ΜΑΤ ΛΕΥΚΟ - Διατίθεται σε τετράγωνο σχήμα 1: 1 χωρίς μαύρο πλαίσιο – Χαμήλωμα του υφάσματος προβολής από την πίσω πλευρά του κουτιού, η οθόνη δεν είναι εξοπλισμένη με την λειτουργία κατεβάσματος της οθόνης όπως στην μπροστινή πλευρά της – Μεταλλικό πιαστράκι για να κατεβάζετε τον πίνακα - μεταλλικό κουτί βερνικωμένο με εποξικές σκόνες σε λευκό χρώμα RAL 9010, τετράγωνο τμήμα 68x68 mm με στρογγυλεμένες άκρες, υπάρχει μία σχισμή με στρογγυλεμένες άκρες στο κάτω μέρος, μέσα από το οποίο κατεβαίνει το ύφασμα - Εσωτερικός μεταλλικός σωλήνας για δίπλωμα του υφάσματος μέσα (wind-up), Ø 35 mm στο οποίο βρίσκεται το ελατήριο, εξοπλισμένο με εσωτερική συσκευή η οποία επιτρέπει το κατέβασμα του υφάσματος και αυτόματου σταματημού περίπου κάθε 13 εκατοστά – οι κεφαλές που κλείνουν στο κουτί στο ABS χρώματος ανοιχτού γκρι με χρώμα RAL 7035, είναι εφοδιασμένα με σύστημα αγκύρωσης (αυτόματου σταματήματος) για τοποθέτηση σε τοίχο / οροφή της οθόνης με τη βοήθεια κατάλληλων βιδών - Όλες οι οθόνες στα προτεινόμενα μεγέθη δεν παρουσιάζουν σημάδια συγκόλλησης στην επιφάνεια προβολής

Σχετικά Προϊόντα



Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.