ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Οθόνη Προβολής τύπου CINEDOMUS

Κωδικός Προϊόντος: 0167

Οι οθόνες προβολής τύπου CINEMODUS αποτελούν επαγγελματικές ηλεκτρικές οθόνες προβολής, κατασκευασμένες και σχεδιασμένες για όλες τις πιθανές επαγγελματικές χρήσεις.

Είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο με κρυφές βίδες. Το μοτέρ έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην παράγει καθόλου θόρυβο.

Μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε τοίχο είτε οροφή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN SCR-ELECTR-200L

Άλλες πληροφορίες

Η οθόνη προβολής τύπου QUICK FOLD ή FAST FOLD είναι ανθεκτικής κατασκευής, συναρμολογείται εύκολα, καθώς παρέχει αναλυτικές επισυναπτόμενες οδηγίες, μεταφέρεται σε ειδική θήκη μεταφοράς και αποδίδει τα μέγιστα σε σχολεία και χώρους με αίθουσες πολλαπλής χρήσης.

Συνδυάζεται με τροχήλατη βάση που μεταφέρει τον προβολέα (Projector) και τον υπολογιστή (Notebook / computer). Η τροχήλατη βάση μπορεί να είναι ενδεικτικού τύπου MASTER ONE και να συνδυάζεται με κάθε βιντεοπροβολέα.

Έτσι οι βιντεοπροβολείς μπορούν να τοποθετούνται σε αίθουσες πολλαπλών χρήσεων ή ακόμα να στερεωθούν στην οροφή, ενώ ένας από αυτούς να είναι σε τροχήλατη βάση, ώστε μαζί με την αντίστοιχη οθόνη προβολής να μπορούν να μεταφέρονται κατά το δοκούν σε όποιο χώρο πρόκειται να γίνει προβολή.

Οι οθόνες που έχουμε επιλέξει είναι δοκιμασμένες στην αγορά.

Σχετικά ΠροϊόνταΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.