ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Ασύρματο Access Point - 300Mbps Outdoor Wireless Access Point BL-DA02

Κωδικός Προϊόντος: 2079

Ασύρματο Access Point - 300Mbps Outdoor Wireless Access Point BL-DA02

  • Εξαιρετική απόδοση: Συμβατό με πρότυπα IEEE802.11n/g/b, χρησιμοποιεί το καλύτερο chipset στην βιομηχανία και έχει υψηλής ωφέλειας κατευθυντική ενσωματωμένη κεραία, οι ασύρματες μεταδόσεις είναι πιο μακρυνές, η κάλυψη είναι μεγταλύτερη.
  • Επαγγελματικός σχεδιασμός για εξωτερικούς χώρους: Ολοκληρωμένος σχεδιασμός όσον αφορά το περίβλημα, μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις για όλες τις καιρικές συνθήκες όταν χρησιμοποιείται έξω.
  • Πολλαπλοί τρόποι: Υποστηρίζει πολλαπλές λεςιτουργίες όπως Wireless AP/AP Client/Repeater, ανεξάρτητα αν η μετάδοση είναι επό σημείο σε σημείο ή από μονό σημείο σε πολλαπλό σημείο, μπορεί εύκολα να το κάνει, διαχείριση ιστοσελίδων με πολύγλωσση υποστήριξη. Επίσης υποστηρίζει λειτουργία κλήσης PPPoE.
  • Σημαντική λειτουργία κατά των παρεμβολών: Με ένα υλικό ασύρματου AP και αναβαθμισμένο λογισμικό, με επιπρόσθετη ψύκτρα αλουμινίου και κατακόρυφη σχεδίαση δυνατής κεραίας, για να ενισχύχει σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό κατά των παρεμβολών.
  • Πολλαπλές λειτουργίες ασφαλείας: Υποστηρίζει απόκρυψη SSID, φίλτρο Mac address, κρυπτογράφηση 64/128/152-bit WEP (encryption) και μηχανισμούς ασφαλείας WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA/WPA2 για να προστατέψετε το δίκτυό σας.

Τιμή Web: 80,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -20,00 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 88,00 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -12,00 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 100,00 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN BL-DA02


Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.