ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Promate Airbase-2 Gaming Ψυκτική Βάση για Λάπτοπ - Μαύρη

Κωδικός Προϊόντος: 4202

4202

Το Airbase-2 διαθέτει 5 ανεμιστηράκια υψηλής ταχύτητας που παράγουν κρύο αέρα για να διατηρήσουν το λάπτοπ σας στην κατάλληλη θερμοκρασία. Η βάση αυτή διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης ύψους και κλίσης, ενώ είναι σταθερή και λεπτή. Η βάση είναι σταθερή χάρη στα ειδικά πλαστικά ποδαράκια και το ύψος της μπορεί να ρυθμιστεί. Συνδέεται απευθείας με το λάπτοπ και δεν χρειάζεται άλλη πηγή ενέργειας.

Τιμή Web: 26,90 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -6,73 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 29,59 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -4,04 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 33,63 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο availableΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.