ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
Τροχήλατη Βάση Προβολικού (Projector) και Φορητού Υπολογιστή (Laptop) τύπου DIGICULT Μεγαλύτερη προβολή

Τροχήλατη Βάση Προβολικού (Projector) και Φορητού Υπολογιστή (Laptop) τύπου DIGICULT

Κωδικός Προϊόντος: 0169

0169

Η τροχήλατη βάση για προβολικό και φορητό υπολογιστή είναι ιδανική για κάθε περίπτωση στην οποία απαιτείται συνεχής μεταφορά προβολικού μαζί με φορητό υπολογιστή από ένα περιβάλλον σε ένα άλλο.

Περιλαμβάνει δύο ρόδες και βολικό αναδιπλωμένο σύστημα για καλύτερη και ευκολότερη αποθήκευση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 184,51 €
Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -73,80 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 202,96 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -27,68 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 258,31 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας orderonly

Άλλες πληροφορίες

Η τροχήλατη βάση τύπου MASTER ONE μεταφέρει τον προβολέα (Projector) και τον υπολογιστή (Notebook / computer) καισυνδυάζεται με κάθε βιντεοπροβολέα.

Έτσι οι βιντεοπροβολείς μπορούν να τοποθετούνται σε αίθουσες πολλαπλών χρήσεων ή ακόμα να στερεωθούν στην οροφή, ενώ ένας από αυτούς να είναι σε τροχήλατη βάση, ώστε μαζί με την αντίστοιχη οθόνη προβολής να μπορούν να μεταφέρονται κατά το δοκούν σε όποιο χώρο πρόκειται να γίνει προβολή.

Προτείνεται η χρήση οθόνη προβολής τύπου QUICK FOLD ή FAST FOLD που είναι στιβαρής κατασκευής, συναρμολογείται εύκολα, καθώς παρέχει αναλυτικές επισυναπτόμενες οδηγίες, μεταφέρεται σε ειδική θήκη μεταφοράς και αποδίδει τα μέγιστα σε σχολεία και χώρους με αίθουσες πολλαπλής χρήσης.

Οι τροχήλατες βάσεις που έχουμε επιλέξει είναι δοκιμασμένες στην αγορά.Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.