ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
Τροχήλατη Βάση Προβολικού FLEXOL LIGRA Μεγαλύτερη προβολή

Τροχήλατη Βάση Προβολικού FLEXOL LIGRA

Κωδικός Προϊόντος: 0168

0168

Η πρακτική τροχήλατη βάση (τραπεζάκι) για όλους τους τύπους προβολικών και επιδιασκοπίων, έχει κατάλληλο σχεδιασμό και κατασκευή έτσι ώστε να επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη μεταφορά ενός προβολικού σε διάφορους χώρους.

Επιπλέον, επιτρέπει ρύθμιση της γωνίας προβολής του προβολέα έως και 15º.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 153,76 €
Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -61,50 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 169,14 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -23,06 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 215,26 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας orderonly

Άλλες πληροφορίες

Η τροχήλατη βάση τύπου FLEXOL μεταφέρει τον προβολέα (Projector) και τον υπολογιστή (Notebook / computer) καισυνδυάζεται με κάθε βιντεοπροβολέα.

Έτσι οι βιντεοπροβολείς μπορούν να τοποθετούνται σε αίθουσες πολλαπλών χρήσεων ή ακόμα να στερεωθούν στην οροφή, ενώ ένας από αυτούς να είναι σε τροχήλατη βάση, ώστε μαζί με την αντίστοιχη οθόνη προβολής να μπορούν να μεταφέρονται κατά το δοκούν σε όποιο χώρο πρόκειται να γίνει προβολή.

Προτείνεται η χρήση οθόνη προβολής τύπου QUICK FOLD ή FAST FOLD που είναι στιβαρής κατασκευής, συναρμολογείται εύκολα, καθώς παρέχει αναλυτικές επισυναπτόμενες οδηγίες, μεταφέρεται σε ειδική θήκη μεταφοράς και αποδίδει τα μέγιστα σε σχολεία και χώρους με αίθουσες πολλαπλής χρήσης.

Οι τροχήλατες βάσεις που έχουμε επιλέξει είναι δοκιμασμένες στην αγορά.Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.