ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
Sandberg Hailstorm Mech Keyboard UK (640-07) Μεγαλύτερη προβολή

Sandberg Hailstorm Mech Keyboard UK (640-07)

Κωδικός Προϊόντος: 3829

3829

Το μηχανικό πληκτρολόγιο Sandberg Hailstorm Mechanical Keyboard είναι το απόλυτο πληκτρολόγιο για σοβαρούς gamers! Το πληκτρολόγιο στηρίζεται σε μια βαριά μεταλλική βάση και περιλαμβάνει 104 μηχανικά πλήκτρα, διασφαλίζοντας απόλυτη ακρίβεια και εξαιρετική ανθεκτικότητα! Κάθε πλήκτρο έχει ολοκληρωμένο οπίσθιο φωτισμό. Συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία ένα λογισμικό φιλικό για τον χρήστη για τον προγραμματισμό λυχνιών κλπ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 65,26 € Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -26,10 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)


Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 71,79 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -9,79 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 91,36 €

-20%

81,58 € με Φ.Π.Α

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Άλλες πληροφορίες

Video Παρουσίασης προϊόντος

USB interface Cable length: 1.8 m 104 standard keys Outemu Blue mechanical switches RGB color for all keys Weight: 1400 g Dimensions: 47.8 x 21.65 x 4.22 cm With wrist restΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.