ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Οθόνη προβολής με τρίποδο LIGRA 012801 - 180x180cm - 1:1

Κωδικός Προϊόντος: 1636

Οθόνη προβολής LIGRA Orion με τρίποδο.

  • Ματ επιφάνεια
  • Διαστάσεις: 180x180
  • 1:1

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 114,08 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -28,52 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 125,49 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -17,11 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 142,60 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Χαρακτηριστικά

MPN 012801

Άλλες πληροφορίες

Φορητή οθόνη με μεγάλη σταθερότητα και ανθεκτικότητα. Επιφάνεια με λευκό ματ ύφασμα το οποίο εγγυάται την τέλεια επιπεδότητα όταν είναι ξεδιπλωμένο και δεν ζαρώνει. Έχει σταθερό τρίποδο σχεδιασμένο κατάλληλα ώστε να μπορεί να μεταφερθεί μαζί με την κλεισμένη οθόνη.

Είναι κατάλληλο για προβολές σε αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες συνεδριάσεων. Για καλύτερη προβολή είναι καλό να είναι σε σκοτεινό δωμάτιο ακόμα κι αν το μαύρο μέρος του πανιού μειώνει θεαματικά την φωτεινότητα από το φως δωματίου.

Χαρακτηριστικά:

  • Ματ λευκό πανί
  • Ατσάλινη θήκη πάχους 2mm μαύρου χρώματος
  • Ανθεκτικό τρίποδο με μαύρο βερνικωμένο ατσάλι, περιστροφή 360 μοιρών, για να είναι πιο ευέλικτο μέσα στο χώρο που συμπληρώνεται από πόδια με αντιολισθητικό υλικό Moplen, σωλήνα στήριξης τετράγωνης διατομής, χρωμιομένο, με τρύπες 70, 105, 133, και 144 cm για την τοποθέτηση του πανιού στο επιθυμητό ύψος με συσκευή που εξαλείφει το αποτέλεσμα Keystone.
  • Το πανί μπορεί να έχει διάφορες κλίσεις (μεγαλύτερη κλίση 15 μοίρες).

Εγγύηση για την εξάλειψη του αποτελέσματος Keystone.

Σχετικά ΠροϊόνταΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.