ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ CELESTRON Μεγαλύτερη προβολή

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ CELESTRON

Κωδικός Προϊόντος: 0757


Η ψηφιακή κάμερα απεικόνισης για μικροσκόπια, προϊόν της Celestron ,σας επιτρέπει να δείτε και/ή να καταγράψετε στιγμιότυπα ή  video με τη βοήθεια του μικροσκοπίου σας και του υπολογιστή σας. Η κάμερα αντικαθιστά το προσοφθάλμιο του μικροσκοπίου σας και μεταφέρει την εικόνα στην οθόνη του υπολογιστή σας. Έτσι, μπορείτε να παρατηρείτε με άνεση είτε μόνοι είτε με μια μικρή ομάδα. Συνεργάζεται με σχεδόν όλα τα μικροσκόπια.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρότι το μόνο λογισμικό που περιλαμβάνεται είναι Windows, η συσκευή είναι συμβατή με το MAC OS 10.4.9 και μεταγενέστερες εκδόσεις. Για να τη χρησιμοποιήσετε σε MAC, θα χρειαστείτε κάποιο πρόγραμμα λήψης φωτογραφίας (photo capture) από τρίτη εταιρία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 99,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -24,75 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 108,90 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -14,85 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 123,75 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN CE44421

Άλλες πληροφορίες

  • Δυνατότητα θέασης και/ή καταγραφής στιγμιότυπων ή video στον υπολογιστή σας
  • Αισθητήρας 2 ΜΡ, συνδεδεμένος με καλώδιο USB2.0 
  • Η κάμερα αντικαθιστά το προσοφθάλμιο του μικροσκοπίου σας, έτσι ώστε να μπορείτε να παρατηρείτε την εικόνα με άνεση στην οθόνη του υπολογιστή σας
  • Driver UVC Plug and Play
  • Το CD-ROM  περιέχει λογισμικό για παρατήρηση και για καταγραφή εικόνας με χρήση της κάμερας, το οποίο συνεργάζεται με τα λειτουργικά συστήματα Windows XP, Vista & 7

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.