ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ KONUS DIAMOND Μεγαλύτερη προβολή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ KONUS DIAMOND

Κωδικός Προϊόντος: 0755

Ένα πλήρες στερεοσκοπικό μικροσκόπιο με μεγεθύνσεις από 20x έως 40x.  Διαθέτει διόφθαλμη κεφαλή με κλίση 45 μοίρες και προσοφθάλμιους 10x, δύο αχρωματικούς αντικειμενικούς 2x και 4x, ρύθμιση της διακορικής απόστασης από 52mm έως 75mm, διοπτρική ρύθμιση (+/-5) και μικρομετρική ρύθμιση της εστίασης με οδοντωτό μηχανισμό. Φωτίζεται είτε με το τυχαίο, προσπίπτον φως είτε με λάμπα αλογόνου 12V/10W και για τα παρασκευάσματα διαθέτει διαφανή δίσκο και δίσκο άσπρο/μαύρο. Τροφοδοσία από εξωτερικό μετασχηματιστή. Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης στα ελληνικά. Με το μικροσκόπιο αυτό μπορούμε να φωτογραφήσουμε ή να απεικονίσουμε σε ένα monitor (τηλεόραση ή υπολογιστή) τα είδη που παρακολουθούμε. Στην πρώτη περίπτωση  χρησιμοποιούμε τον ειδικό φωτογραφικό αντάπτορα #5124 και ένα δαχτυλίδι Τ/2 για την προσάρτηση φωτογραφικής μηχανής REFLEX, ενώ στη δεύτερη CCD κάμερα ή την ψηφιακή κάμερα απεικόνισης για μικροσκόπια .

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 393,03 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -98,26 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 432,33 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -58,95 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 491,29 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN KO5420

Άλλες πληροφορίες

Μάρκα KONUS
Αντικειμενικός 1 2x
Αντικειμενικός 2 4x
Κεφαλή Διόφθαλμη, με κλίση 45º
Φωτισμός Αλογόνου 12V/10W
Προσοφθάλμιο 1Οx


Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.