ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ CELESTRON CE44302B Μεγαλύτερη προβολή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ CELESTRON CE44302B

Κωδικός Προϊόντος: 0750


Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός αυτού του ψηφιακού μικροσκοπίου σας επιτρέπει να εξετάσετε δείγματα και αντικείμενα στην οθόνη του υπολογιστή σας. Μπορείτε με ευκολία να καταγράψετε τις εικόνες που σας ενδιαφέρουν, ως στιγμιότυπα αλλά και ως μικρής διάρκειας βίντεο. Το μικροσκόπιο στηρίζεται σε μια σκληρή μεταλλική βάση που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με το δείγμα και την θέση που θέλετε να παρατηρήσετε.
Το ψηφιακό μικροσκόπιο χειρός είναι ιδανικό για την εξέταση μικρών αντικειμένων όπως κέρματα, γραμματόσημα, πέτρες, έντομα, φυτά, μικρόβια, ηλεκτρονικά κυκλώματα, διάφορα υλικά και ακόμα πολλά αντικείμενα. Επίσης μπορείτε να εξετάσετε και σλάιντ δειγμάτων σε μικρές και μεγάλες μεγεθύνσεις.

  • Ψηφιακή κάμερα για καταγραφή στιγμιότυπων και μικρής διάρκειας βίντεο, 2 Mp
  • Λογισμικό διαχείρισης εικόνας
  • Μεταλλική στήριξη του μικροσκοπίου με δυνατότητα προσαρμογής θέσης
  • Συμβατότητα με windows και mac

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 99,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -24,75 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 108,90 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -14,85 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 123,75 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN CE44302B

Άλλες πληροφορίες

Καθ.Βάρος (γρ.) 113
Μάρκα CELESTRON
Τύπος Ψηφιακό
Μεγενθύσεις (x) 10, 40, 150

Απαιτήσεις συστήματος Η/Υ:

  • Windows XP 32 & 64 bit, Windows Vista 32 & 64 bit.
  • Οι χρήστες Windows 7  32 & 64 bit, ίσως να χρειαστεί να κατεβάσουν τους νέους οδηγούς εγκατάστασης από τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.celestron.com/c3/product.php?CatID=81&ProdID=557
  • Οι χρήστες εκδόσεων MAC 10.4.9 και ανώτερων, πρέπει να χρησιμοποιήσουν πρόγραμμα καταγραφής συμβατό με την εκάστοτε έκδοση.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.