ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΣΕΠΗΣ KONUS 50x-80x. Μεγαλύτερη προβολή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΣΕΠΗΣ KONUS 50x-80x.

Κωδικός Προϊόντος: 0717

0717

 

Η KONUS πρωτοπορεί με το νέο αυτό μικροσκόπιο τσέπης. 
Πρόκειται για ένα πολλαπλών εφαρμογών όργανο, το οποίο διαθέτει τη μεγεθυντική ισχύ ενός παραδοσιακού μικροσκοπίου σε μία μονάδα που χωρά άνετα στην τσέπη. Παρέχει μεγεθύνσεις 50x – 80x χάρις στον προεκτεινόμενο, προσοφθάλμιο φακό. Το παρατηρούμενο θέμα φωτίζεται από το τυχαίο φως ή, για περισσότερες εφαρμογές, από τη λυχνία LED που διαθέτει. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες τύπου AA, oι οποίες περιλαμβάνονται. Το φορητό αυτό μικροσκόπιο είναι χρήσιμο σε γεωπόνους, αγρότες, συλλέκτες γραμματοσήμων, νομισμάτων, πετρωμάτων, μαθητές  ή σε οποιονδήποτε θέλει να πάρει μια ιδέα του μικρόκοσμου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 19,00 €
Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -7,60 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 20,90 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -2,85 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 26,60 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Χαρακτηριστικά

MPNKO3706

Άλλες πληροφορίες

ΜάρκαKONUS

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.