ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

WASH n BRIGHT ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ

Κωδικός Προϊόντος: 7370

1603.0003

Στοίβες με πιάτα έχουν γεμίσει τον πάγκο της κουζίνας... Η απελπισία σας έχει ήδη πλημμυρίσει! Δεν χρειάζεται... Η συσκευή για γρήγορο πλύσιμο των πιάτων θα σας λύσει τα χέρια μια για πάντα!

Πάνω από 10.000 τριχούλες κάνουν τη δύσκολη δουλειά για εσάς… Τρίβουν και απομακρύνουν τους επίμονους λεκέδες αποτελεσματικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να «βουτήξετε» τα πιάτα στην ειδική εγκοπή και να τα περιστρέψετε ώστε η βούρτσα να φτάσει σε όλα τα σημεία και στη συνέχεια να τα περάσετε από την υποδοχή με το καθαρό νερό που χρησιμοποιείτε για το ξέπλυμα των πιάτων. Η βούρτσα της συσκευής είναι διπλή για να καθαρίζει τα πιάτα σας κι από τις 2 πλευρές ταυτόχρονα… Πλύντε πιάτα στο μισό χρόνο από πριν!

  • Εύκολη και εύχρηση λειτουργία
  • Κατάλληλο για όλα τα μεγέθη πιάτων
  • Καθάρισμα με το ένα χέρι
  • Δυνατές βούρτσες καθαρισμού
  • Ιδανικό για το φοιτητικό σας σπίτι

Διαθέτει υποδοχές για τον καθαρισμό των μαχαιροπήρουνων και των ποτηριών, ειδική εγκοπή για να περνά το απορρυπαντικό και βεντούζες για να παραμένει σταθερή μέσα στο νεροχύτη.

Διαστάσεις:33x18x30εκ.

Τιμή Web: 19,90 € Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -7,96 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)


Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 21,89 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -2,99 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 27,86 €

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιώνΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.