ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
LMAtool λογισμικό δημιουργιας περιεχομένου για διαδραστικό πίνακα Μεγαλύτερη προβολή

LMAtool λογισμικό δημιουργιας περιεχομένου για διαδραστικό πίνακα

Κωδικός Προϊόντος: 0110

Ειδικές Εκτπώσεις για αγορά πάνω από μία αδειών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 110,71 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -27,68 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 121,78 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -16,61 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 138,39 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Έκπτωση Εξοικονομείτε
2 36,50 € Εώς και 73,00 €

Άλλες πληροφορίες

Τι είναι το Εργαλείο Διαχείρισης και Συγγραφής μαθημάτων LMA

Με το LMA tool μπορείτε να δημιουργήσετε e-learning μαθήματα χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση ενός σύνθετου λογισμικού. Το LMA είναι σχεδιασμένο για εκπαιδευτικούς που δεν έχουν γνώσεις προγραμματισμού. Μπορείτε να συνδυάζετε πολυμεσικό υλικό, όπως κείμενο, εικόνες, ήχο, βίντεο και να δημιουργήσετε ένα μάθημα συμβατό με το πρωτόκολλο SCORM. Το μάθημα μπορεί να παραδοθεί στους μαθητές μέσω μιας οποιασδήποτε e-learning πλατφόρμας ή μέσω ενός απλού web site. Το LMA σας επιτρέπει να επαναχρησιμοποιήσετε το υλικό που έχετε δημιουργήσει. Μπορείτε να εισάγετε τμήματα από έτοιμα μαθήματα σε ένα νέο μάθημα. Επίσης, μπορείτε να ανταλλάξετε υλικό με τους συναδέλφους σας και να δημιουργήσετε πρότυπα μαθήματα για μελλοντική χρήση.

Το LMA είναι μια εφαρμογή ιδανική για μαθήματα στο Διαδραστικό Πίνακα.

Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα την εργαλειοθήκη της CONCEPTUM για διαδραστικό πίνακα στο περιεχόμενό σας, η οποία λειτουργεί σε όλους τους διαδραστικούς πίνακες. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το e-learning υλικό σας στον διαδραστικό σας πίνακα.

Το LMA είναι επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας μαθημάτων τα οποία μπορούν να προβληθούν μέσω ενός web browser. Τα web μαθήματα είναι ένα σύνολο ατομικών μαθημάτων. Ένα μάθημα ορίζεται ως «Ένα ουσιαστικό τμήμα της μάθησης που επιτυγχάνεται από ένα μαθητή σε μια συνεχή προσπάθεια».

Κάθε μάθημα δομείται σε ακολουθίες και κάθε ακολουθία αποτελείται από δραστηριότητες. Μία δραστηριότητα είναι ένα σύνολο από πολυμέσα (ή αλλιώς στοιχεία), τα οποία παρουσιάζονται στον χρήστη την ίδια στιγμή. Αυτά τα πολυμέσα μπορεί να είναι κείμενο, εικόνες, αρχεία ήχου, αρχεία βίντεο, αρχεία flash, κουίζ, κ.λ.π.

Είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το LMA. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή και δημιουργήστε ένα νέο μάθημα σε λίγα μόνο λεπτά.

Ένα βασικό πρότυπο μαθήματος δημιουργείται αυτόματα και μπορείτε να προσθέσετε δραστηριότητες και ακολουθίες για να δημιουργήσετε και να εμπλουτίσετε τα μαθήματά σας.
Προσθέστε εικόνες, κείμενο ή ακόμη και ήχο ή βίντεο σε κάθε ακολουθία με μια απλή περιήγηση στους φακέλους σας.

Το LMA επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση του περιεχομένου που έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν.
Μπορείτε να εισάγετε τμήματα των μαθημάτων που έχετε ήδη δημιουργήσει σε ένα νέο μάθημα.
Μπορείτε να ανταλλάσσετε μαθήματα με τους συναδέλφους σας και να δημιουργήσετε πρότυπα για μελλοντική χρήση.

Είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται από εκπαιδευτικούς που δεν έχουν γνώσεις προγραμματισμού!

  • Οι άδειες λογισμικού δεν επιστρέφοναται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την δοκιμαστική έκδοση (ισχύει για ένα μήνα) πριν προβείτε σε αγορά.
  • Γιά υλικό (π.χ. LMA-interactor), ακολοθθο΄θμε πολιτική επιστροφής εντός 15 ημερών, στην αρχική συσκευασία πλήρες και αμεταχείριστο. Το 100% του κόστους του υλικού είναι επιστρέψιμο. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.
  • Παρέχεται 1 έτος εγγύηση σε όλα τα προϊόντα, με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα συμπληρώσει το έντυπο RMA form.
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 1 έτος ΔΩΡΕΑΝ αποσφαλμάτωσης του λογισμικού. Ο πελάτης πρέπει να είναι εγγεγραμμένος.
 

ΛήψηΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.