ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic

Κωδικός Προϊόντος: 2810

Το όμορφο design και η υψηλή υγραντική ικανότητα κάνουν τον υγραντήρα Boneco U700 πραγματικά να ξεχωρίζει. Είναι κατάλληλος για κάθε σπίτι και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σε χώρους εως 70τμ. Διαθέτει μοναδική τεχνολογία Cleaning Mode κατά την οποία ο υγραντήρας αυτοκαθαρίζεται για να μην αναπτύσσονται μικρόβια και βακτηρίδια στο εσωτερικό του. Επίσης διαθέτει οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (Auto Mode, Sleep Mode, timer, ένδειξη αντικατάστασης αναλώσιμων, ένδειξη όταν η συσκευή πρέπει να καθαριστεί, αυτόματα κλείσιμο όταν το δοχείο νερού αδειάσει, ένδειξη υγρασίας του χώρου μας κ.α). Μπορούμε να τον ρυθμίσουμε ώστε να βγάζει ζεστή ή κρύα ύγρανση ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και διαθέτει μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 9 λίτρων. Η συσκευή έχει φωτισμό Led για όμορφη ατμόσφαιρα το βράδυ, είναι αθόρυβη και υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης αρωματικού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 299,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -74,75 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 328,90 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -44,85 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 373,75 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN U700

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή λειτουργίας Boneco U700 Ultrasonic 

Αφού έχουμε γεμίσει το δοχείο του υγραντήρα με νερό της βρύσης, ακολουθούν τα παρακάτω στάδια λειτουργίας του υγραντήρα.

Στάδιο 1

Η τεχνολογία Ionic Silver Stick® βρίσκεται συνεχώς μέσα στο νερό και έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Θα μας εξασφαλίσει ότι το νερό που θα παραμένει μέσα στο δοχείο θα είναι απαλλαγμένο από μικρόβια και βακτηρίδια. Το Ionic Silver Stick® χρειάζεται αλλαγή 1 φορά κάθε χρόνο.

Σταδιο 2

Αφού θέσουμε σε λειτουργία τον υγραντήρα, το νερό του δοχείου περνάει μέσα από κασέτα αφαλάτωσης (Demineralization Cartridge). H κασέτα αυτή κρατάει τα άλατα του νερού ώστε να μας εξασφαλίσει ότι το νερό εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης χωρίς ορυκτά. Η κασέτα χρειάζεται αλλαγή περίπου κάθε 3εις μήνες εαν χρησιμοποιούμε τον υγραντήρα συνεχώς. Εξαρτάται βέβαια και από την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη κασέτα με καινούρια ή μια οικονομικότερη λύση θα ήταν να ξαναγεμίσουμε την κασέτα με κόκους (Refill granules).

Στάδιο 3

Το νερό απαλλαγμένο από βακτηρίδια και άλατα περνάει μέσα από μεμβράνη που πάλλεται συνεχώς σε υψηλή συχνότητα μετατρέποντας το νερό σε μικρόλεπτη ομίχλη. Η ομίχλη εκπέμπεται στο χώρο μας με τη βοήθεια ανεμιστήρα. Ο υγραντήρας Boneco U700 χρησιμοποιεί τεχνολογία Ultrasonic (υπερήχων). Η ταχύτητα της ύγρανσης μπορεί να ρυθμιστεί στα επίπεδα που επιθυμούμε.

 

Έλεγχος θερμοκρασίας εξερχόμενου νερού

Καθώς εξατμίζεται η εξερχόμενη από τον υγραντήρα ομίχλη, η θερμοκρασία του χώρου μπορεί να πέσει ελαφρώς. Ο υγραντήρας Boneco U200 μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εκπέμπει ζεστή ή κρύα ύγρανση με το πάτημα ενός κουμπιού. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ελέγξουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας ώστε να μην πέφτει όταν ο υγραντήρας είναι σε λειτουργία. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

  • Μοναδική τεχνολογία αυτοκαθαρισμού Cleaning Mode για να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια στο εσωτερικό της συσκευής.
  • Δείκτης που μας ειδοποιεί όταν το δοχείο νερού χρειάζεται ξανά γέμισμα.
  • Μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 9 λίτρων για να μην το γεμίζουμε συνεχώς.
  • Δυνατότητα χρήσης αρωματικού.
  • Δυνατότητα φωτισμού του νερού μέσα στο δοχείο με φωτισμό LED.
  • Δυνατότητα ζεστής ή κρύας ύγρανσης.
  • Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (Sleep Mode, Auto Mode, Timer, αντικατάσταση Ionic Silver Stick, μας ενημερώνει όταν η συσκευή χρειάζεται καθαρισμό κ.α).
  • Υψηλής ποιότητας υλικά. Με την εγγύηση του Ελβετικού οίκου Boneco. 3 χρόνια εγγύηση.
  • Τα αναλώσιμα (Ionic Silver Stick, Demineralization Cartridge, Cleaning Brush) περιέχονται στη συσκευασία.
Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών BONECO U700 ULTRASONIC
Προτεινόμενη Επιφάνεια Δωματίου εως 70τμ
Κατανάλωση ρεύματος 45 -180 W (180 W όταν θέλουμε ζεστή ύγρανση)
Υγραντική ικανότητα 600 ml / ώρα ή 14,4 L / ημέρα
Χωρητικότητα δοχείου νερού 9 λίτρα
Στάθμη θορύβου db < 25 db
Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 325 x 360 x 190 mm
Τροφοδοσία Ισχύος 230 V / 50 - 60 Ηz
Τεχνολογία Ultrasonic (Υπερήχων)
Βάρος (kg) - Χωρίς πλαστικό μπουκάλι 4.6 kg


Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.