ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

DOOM Eternal (Deluxe Edition) XBOX ONE

1310.0111

All-new Invasion

Παίζοντας τον Demon Slayer, μπορείτε να επιτρέψετε σε άλλους παίκτες να εισβάλουν στο campaign σας, παίρνοντας τον ρόλο δαιμόνων, δημιουργώντας έτσι τελείως διαφορετικές εμπειρίες σε κάθε παιχνίδι σας. Ή μπορείτε να μπείτε στις τάξεις των δαιμόνων και να εισβάλετε εσείς στο campaign κάποιου φίλου σας. Εισβάλετε στις πίστες των άλλων, μόνος σας ή σε πάρτι με κάποιος άλλο και δώστε στον Slayer μια πραγματική γεύση από την κόλαση!

Rip More, Tear More

Εξαλείψτε περισσότερους δαίμονες από ποτέ, κάθε ένας με τις δικές του επιθέσεις και δυνατότητες. Οι κλασσικοί και αγαπημένοι Pain Elemental, Archvile, και Arachnotron επιστρέφουν, ενόσω μια ορδή από ολοκαίνουριους δαίμονες κάνουν την εμφάνιση τους, όπως ο DOOM Hunter και οι corrupted Marauders.

Εξαπολύστε την υπερβολική δύναμη του DOOM Slayer. Με αναβαθμισμένες πανοπλίες και ένα οπλοστάσιο νέου και εξελιγμένου εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου ενός κανονιού στον ώμο σας, μιας πτυσσόμενης λεπίδας και την νέα δυνατότητα της γρήγορης εφόδου είσαστε ταχύτερος και δυνατότερος από ποτέ!

Εξοντώστε ...

κάθε δαίμονα στο διάβα σας με μια αναβαθμισμένη συλλογή όπλων και τροποποιήσεων, όπως το νέο Meat Hook για το Super Shotgun’s ώστε να τραβάτε τον εαυτό σας στη μάχη, σώμα με σώμα με τους δαίμονες!

 
Η Deluxe Edition περιλαμβάνει

  • Doom Eternal Game
  • Year One Pass inlude all DLC's
  • Demonic Slayer skin
  • Classic Waepons Sound Pack


 

Τιμή Web: 89,90 € Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -35,96 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)


Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 98,89 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -13,49 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 125,86 €

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιώνΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.