Τρόποι Αποστολής Προϊόντων

1) Αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται:

Τόπος παράδοσης

Απαιτούμενος Χρόνος

Aττική

1 ημέρα

Αστικά κέντρα- Ελλάδας

1-2 ημέρες

Επαρχία

2-3 ημέρες

Δυσπρόσιτες περιοχές-Νησιά

2-4 ημέρες

Ευρώπη

3-5 ημέρες

Οι παραπάνω χρόνοι υπολογίζονται για παραγγελίες που επιβεβαιώνονται έως τις 12:00 πμ. Παραγγελίες που θα λαμβάνονται μετά τις 12:00 συνήθως επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν και καταβάλλεται προσπάθεια  να προωθούνται άμεσα.

Αν επιθυμείτε κάποια πολύ ειδική ή επείγουσα παράδοση, επικοινωνήστε μαζί μας και οι συνεργάτες μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια να σας ικανοποιήσουν.

Η αποστολή πραγματοποιείτε είτε με εταιρία ταχυμεταφορών είτε με πρακτορείο, ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και τον τόπο παράδοσης. Κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, είναι δυνατή η αποστολή και για ογκώδη αντικειμένων με εταιρία ταχυμεταφορών με σχετική κατά περίπτωση διαφορά κόστους.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους τυπικούς χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

*Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA, ως ογκώδες αντικείμενο ορίζεται οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού. Τότε η χρέωση πραγματοποιείτε με βάση το ογκομετρικό βάρος της συσκευασίας. Το ογκομετρικό βάρος δίνεται από τον τύπο: (Μήκος * Ύψος * Πλάτος) / 5000 όπου οι διαστάσεις υπολογίζονται σε εκατοστά.

Τα γραφεία μας λειτουργούν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:30. Τηλ Επικοινωνίας 211 411 40 50.