ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΟ

Κωδικός Προϊόντος: 0095

0095

Το οικιακό πλανητάριο αποτελείται από 1 θόλο με αστερισμούς, ένα με πλανήτες και ένα CD-ROM.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 58,00 € Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -23,20 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)


Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 63,80 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -8,70 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 81,20 €

Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
orderonly

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Άλλες πληροφορίες

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 2 θόλοι: ο ένας με τους αστερισμούς και ο άλλος με τους πλανήτες που στρέφονται γύρω από τον ήλιο, καθώς και CD-ROM  με ενδιαφέρουσες πληροφορίες  για τον ουρανό (Αγγλικά).

Το πλανητάριο θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή αρχή για να γίνετε ένας παρατηρησιακός αστρονόμος!  Αυτός που παρατηρεί τον ουρανό με τα μάτια του και μόνο! Ούτως ή άλλως, δεν χρειάζεται τηλεσκόπιο για να αναγνωρίσετε τις μορφές που σχηματίζουν πολλά αστέρια μαζί και είναι γνωστές σαν αστερισμοί.  

Η εξερεύνηση αυτή μπορεί να αρχίσει μέσα στο σαλόνι σας, με τα αστέρια να προβάλλονται στην οροφή και τους τοίχους, κινούμενα όπως στον αληθινό ουρανό. Εκτός από την προβολή και την περιστροφική κίνηση,  υπάρχει δυνατότητα ηχητικής περιγραφής του ουρανού (στα Αγγλικά) και καθοδήγηση για να εντοπίσετε τους αστερισμούς. Στο φορητό αυτό πλανητάριο είναι προσαρτημένος ειδικός φακός για να δείχνετε τα αστέρια. 

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 2 θόλοι: ο ένας με τους αστερισμούς και ο άλλος με τους πλανήτες που στρέφονται γύρω από τον ήλιο, καθώς και CD-ROM  με ενδιαφέρουσες πληροφορίες  για τον ουρανό (Αγγλικά). Λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται.

Σχετικά Προϊόντα

    Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:    Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

    Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


    *Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.