ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ SKYWATCHER 70/700 AZ2.

Κωδικός Προϊόντος: 0722


 Ένα απ' τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια κατασκευής οπτικών στον κόσμο, η Synta (SkyWatcher), παράγει εδώ και χρόνια, τηλεσκόπια υψηλών προδιαγραφών, εξαιρετικής οπτικής ποιότητας, προσιτά στον καθένα.Σε σχέση με το κλασικό μοντέλο των 60mm, το SK 707 AZ είναι πιο φωτεινό κατά 36%. 'Ετσι μπορείτε να παρατηρήσετε με πολύ καλή ευκρίνεια τη Σελήνη, τον ήλιο με την προσθήκη του κατάλληλου φίλτρου (προαιρετικό αξεσουάρ) ή τους πλανήτες.Η Αλταζιμουθιακή του στήριξη (κίνηση κατά ύψος και κατά αζιμούθιο) μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε με μεγάλη ευχέρεια και επίγειες παρατηρήσεις.Το διοπτρικό αυτό τηλεσκόπιο διαθέτει πολυεπιστρωμένο αντικειμενικό φακό, οπτικό σωλήνα από αλουμίνιο διαστάσεων 7x66,5cm, προσυναρμολογημένο τρίποδα (ύψους 67-119cm) για γρήγορο στήσιμο, με δίσκο για την τοποθέτηση των αξεσουάρ και κοχλία μικρομετρικών, διορθωτικών κινήσεων καθ΄ύψος. Είναι ελαφρύ (ο σωλήνας ζυγίζει μόλις 1,5kg) και απόλυτα φορητό που μπορεί κανείς να το πάρει μαζί του.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 149,01 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -37,25 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 163,91 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -22,35 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 186,26 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN SK707AZ-2

Άλλες πληροφορίες

Καθ.Βάρος (γρ.) 4000
Μάρκα SKYWATCHER
Οπτικός Σχεδιασμός Διοπτρικό Αχρωματικό
Διάμετρος (mm) 70
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 700
Εστιακός Λόγος (f/) 10
Στήριξη Αλταζιμουθιακή ΑΖ-2
Ερευνητής 6x24
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 140
Προσοφθάλμιο Super 25mm WA, Long Eye Relief (28x), Super 10mm (70x), Ø31.8mm


Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.