ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Mini M8S II 4K Android TV Box Amlogic S905X Quad Core 64Bit Android 6.0 2GB DDR3 + 8GB eMMC 2.4GHz WiFi BT 4.0

Κωδικός Προϊόντος: 2384

2384

  • Η CPU Amlogic S905X quad-core είναι γρήγορη και σταθερή που μπορεί να σας δώσει ανατροφοδότηση υψηλής ταχύτητας και ομαλή απόκριση συστήματος.
  • Πενταπύρηνο (Penta-Core) ARM Mali-450 σαν GPU αυτού του TV Box που σας δίνει φωτογραφίες και βίντεο με υψηλή ευκρίνεια.
  • Με σταθερό και ομαλό σύστημα  64bit Android 6.0.
  • 2GB DDR3 + 8GB eMMC Flash Memory, η μέγιστη χωρητικότητα επέκτασης μέχρι 32GB: Σας δίνει περισσότερο χώρο για να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και κρυφές μνήμες (caches). 
  • 2.4GHz WiFi (IEEE 802.11b / g / n): Σας προσφέρει ένα πιο σταθερό σήμα WiFi για σας για να απολαύσετε την εμπεριία υψηλότερης ποιότητας βίντεο. 
  • Υποστηρίζει βίντεο 4K HD, που φέρνει ποιότητα καθαρότερης εικόνας και οπτικής απόλαυσης HD.
  • Τηλεχειριστήριο υπερύθρων σας επιτρέπει να απολαύσετε την υπέροχη ζωή σας με το ασύρματο δίκτυο που σας προσφέρει!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 39,90 €
Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -15,96 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 43,89 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -5,99 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 55,86 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Χαρακτηριστικά

MPNminim8s2

Άλλες πληροφορίες

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.