ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
ΡΟΛΟΙ "ΚΟΥΚΟΣ" ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥΛΙΩΝ Μεγαλύτερη προβολή

ΡΟΛΟΙ "ΚΟΥΚΟΣ" ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥΛΙΩΝ

Κωδικός Προϊόντος: 0764

CLOCK-003

Το παραδοσιακό ρολόι με τον κούκο επί δώδεκα φορές ! Ένα κλασικό, στην εμφάνιση,  ρολόι που παράγει έναν διαφορετικό ήχο πουλιού σε κάθε ακέραιη ώρα. Αυτό συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, διότι ο ειδικός αισθητήρας εμποδίζει τη διαδικασία αυτή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι!! Τα 12 πουλιά που ακούγονται είναι με τη σειρά:  σπίνος, κούκος, παπαδίτσα, δρυοκολάπτης, τσίχλα, μπούφος, τρωγλοδύτης, κότσυφας,  αιγίθαλος, αηδόνι, κοκκινολαίμης και κουκουβάγια.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 34,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -8,50 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 37,40 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -5,10 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 42,50 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN SEL-6104025

Άλλες πληροφορίες

  • Επιτοίχιο/ Επιτραπέζιο. 
  • Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται). 
  • Διάμετρος: 20cm

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.