ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Φωτογραφικός φακός CLIPLENS ευρυγώνιος για iPhone, iPad, Android, Blackberry, Nokia

Κωδικός Προϊόντος: 1580

Με αυτό τον φακό μπορείτε να απολαύσετε φανταστικές υπέρ διευρυμένες φωτογραφίες. Το κλιπ μπορεί να μπει στο 99% των smartphones κλπ. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί σε iPad, και laptopsή οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Όλα τα αξεσουάρ του βρίσκονται στη συσκευασία. Δεν χρειάζεται να πάρετε κάτι έξτρα.

  • Η συσκευασία περιέχει ένα φωτογραφικό wide angle (ευρυγώνιο), ένα κλιπ, ένα καπάκι και ένα υφασμάτινο πουγκί για αποθήκευση και καθαρισμό.
  • Ο σούπερ ευρυγώνιος φακός μπορεί να βγάλει μεγαλύτερο εύρος τοπίων και επεκτείνει την αρχική εικόνα κατά 0.4Χ.
  • Συμβατο με οποιαδήποτε συσκευή smartphone πάχους 1.5εκ. iPad, tablet κλπ.
  • Είναι φορητό και αφαιρούμενο, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με την συσκευή σας οποτεδήποτε. Λειτουργεί με τα περισσότερα είδη κινητών που δεν έχουν διάμετρο μεγαλύτερο από 15mm.
  • Υψηλή ευκρίνεια:Γυαλί υψηλής ποιότητας
  • Δυνατό: Είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο κορυφαίας ποιότητας.
  • 0.4Χ ευρυγώνιος φακός (wide angle)(Γυαλί Α+ ποιότητας)

Τιμή Web: 5,90 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -1,48 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 6,49 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -0,88 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 7,38 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Χαρακτηριστικά

MPN SMPHLENS

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.