ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Καθαριστής Αέρα/Υγραντήρας-Winix AW600

Κωδικός Προϊόντος: 2800

Ο Winix AW600 είναι καθαριστής αέρα και ταυτόχρονα υγραντήρας. Καθαρίζει τον εσωτερικό αέρα του χώρου μας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του νερού ενώ ταυτόχρονα πετυχαίνει ομοιόμορφη ύγρανση σε μεγάλους χώρους. Πιο συγκεκριμένα, αρχικά ο αέρας του χώρου μας περνάει μέσα από φίλτρο Hepa και ενεργού άνθρακα και εν συνεχεία μέσα από δοχείο γεμάτο με νερό. Με αυτό τον τρόπο δεσμεύοναται αλλεγιογόνα, σκόνη, σωματίδια και τοξικοί αέριοι ρύποι τόσο από το φίλτρο όσο και από το νερό. Επίσης χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasmawave με την οποία εξουδετερώνει μικρόβια και βακτηρίδια από το εσωτερικό μας περιβάλλον.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 349,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -87,25 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 383,90 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -52,35 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 436,25 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN AW600

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή λειτουργίας υγραντήρα Winix AW600

Αφού έχουμε γεμίσει το δοχείο του υγραντήρα με νερό της βρύσης, ακολουθούν τα παρακάτω στάδια λειτουργίας του υγραντήρα.

Στάδιο 1

Ο ξηρός αέρας του χώρου μας εισέρχεται στον υγραντήρα με την βοήθεια ενός ανεμιστήρα. Το 2 σε 1 φίλτρο Hepa και ενεργού άνθρακα κατακρατά μεγάλο μέρος των σωματιδίων και των τοξικών αερίων ρύπων του αέρα.

Στάδιο 2

Εν συνεχεία ο αέρας απαλλαγμένος από μεγάλο μέρος των ρύπων περνάει μέσα από τον εσωτερικό δίσκο συλλογής (μπλε δίσκος) όπου γίνεται επιπλέον καθαρισμός. Ο δίσκος συλλογής βρίσκεται μέσα στο δοχείο νερού και περιστρέφεται συνεχώς. Με αυτόν τον τρόπο τα σωματίδια - αέριοι ρύποι που δεν έχουν κατακρατηθεί στο πρώτο στάδιο, λόγο του βάρους τους μένουν μέσα στις κυψέλες του δίσκου. Ο δίσκος συλλογής που βρίσκεται συνεχώς μέσα στο νερό επιτρέπει μόνο στο καθαρό νερό να εξέλθει στο χώρο μας με τη μορφή ομίχλης. Ο δίσκος υλλογής πρέπει να καθαρίζεται περίπου κάθε δύο εβδομάδες με χλιαρό νερό και σαπούνι ή εναλλακτικά στο πλυντήριο πιάτων.

Στάδιο 3

Η τεχνολογία CleanCel που βρίσκεται μέσα στο δοχείο του υγραντήρα αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων και μικροβίων στο νερό του δοχείου.

Στάδιο 4

Ο αέρας του χώρου μας αφού έχει περάσει από το φίλτρο Hepa και ενεργού άνθρακα και από τον εσωτερικό δίσκο συλλογής, καθαρός και απαλλαγμένος από σωματίδια και τοξικούς αέριους ρύπους εξατμίζει το νερό του δοχείου και το απελευθερώνει στο εσωτερικό μας περιβάλλον με την μορφή ομίχλης. Ο υγραντήρας AW600 χρησιμοποιεί τεχνολογία Evaporator (εξάτμισης).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Αντιμικροβιακή Τεχνολογία CleanCel ώστε στο νερό του δοχείου να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια.
 • τεχνολογία Plasmawave για εξουδετέρωση ιών και μικροβίων στο εσωτερικό μας περιβάλλον.
 • Διαθέτει δυο σε ένα φίλτρο Hepa και ενεργού άνθρακα που δεσμεύει τα επικίνδυνα στον αέρα σωματίδια και εξουδετερώνει οσμές και τοξικούς αέριους ρύπους.
 • Δίσκος συλλογής που περιστρέφεται συνεχώς μέσα στο νερό και κατακρατά σκόνη και αλλεργιογόνα.
 • 3εις ταχύτητες λειτουργίας. Auto/Continuous/Sleep.
 • Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.
 • Πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος μόνο 16Watt.
 • Πολύ μεγάλο δοχείο νερού 7 λίτρων.
 • Ηλεκτρονικό πάνελ ενδείξεων και οθόνη αφής.
 • Πολλαπλό σύστημα ρυθμίσεων. Timer, Auto Mode, Sleep Mode, Αισθητήριο υγρασίας χώρου, Ρύθμιση χρόνου λειτουργίας, δυνατότητα κλειδώματος οθόνης, ένδειξη χαμηλών επιπέδων νερού κ.α
 • Η παραγωγή των συσκευών γίνεται στη Ν. Κορέα. Με την εγγύηση της Winix. GLobal Leader στους Καθαριστές αέρα - Υγραντήρες από το 1972.
 • Εγγύηση 2 χρόνια.
Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών Winix AW600
Προτεινόμενη Επιφάνεια εως 70τμ. ή μεγαλύτερη
Κατανάλωση ρεύματος 16W
Υγραντική ικανότητα 12 L / ημέρα
Χωρητικότητα δοχείου νερού 7 L
Στάθμη θορύβου db Maximum 44 db
Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 340 x 450 x 340 mm
Τροφοδοσία Ισχύος 220 - 240 V / 50 - 60 Ηz
Τεχνολογία Evaporator (Εξάτμισης)
Βάρος (kg) - Με άδειο δοχείο 7 kg


Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.