ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Καθαριστής αέρα Winix P150

Κωδικός Προϊόντος: 2794

Ο καθαριστής αέρα Winix P150 είναι κατάλληλος για χώρους 15-33 τμ καθώς στην Turbo λειτουργία του μπορεί να καθαρίσει 168 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα. Είναι πιστοποιημένος από τον παγκόσμιο φορέα ΑΗΑΜ με υψηλά CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό τσιγάρου 98/103/98.


Διαθέτει 4 στάδια καθαρισμού του αέρα με φίλτρο true Hepa και Ενεργού Άνθρακα. Επίσης διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον χωρίς να απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ..Οι συσκευές Winix έρχονται πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελληνική αγορά τις έχουν εμπιστευθεί δεκάδες ιατροί για τα ιατρεία τους. Προτεινεται για δωμάτια 15τμ. όπου πετυχαίνει απόλυτο καθαρισμό κάνοντας 6 εναλλαγές όλου του εσωτερικού αέρα / 1 ώρα.


Με την εγγύηση της Winix, Global Leader στους Καθαριστές Εσωτερικού Αέρα από το 1972. Χώρα Κατασκευής: Ν. Κορέα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 220,50 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -55,13 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 242,55 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -33,08 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 275,63 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN P150

Άλλες πληροφορίες

Ο καθαριστής αέρα P-150 μέσα από μια διαδικασία 4 σταδίων φιλτραρίσματος δεσμεύει το 99.97% των σωματιδίων έως 0.3 micros. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα που αναπνέουμε από αλλεργιογόνα βακτήρια, σκόνη, καπνό, καυσαέριο, χημικά, γύρη φυτών, τρίχωμα κατοικιδίων, ιούς, μικρόβια, οσμές κ.α. Προτείνεται για δωμάτια 15 m2 (κάνει 6 εναλλαγές του αέρα / ώρα σε χώρους 15τμ).

Στάδιο 1 - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από χημικά, καπνό, μαγείρεμα, κατοικίδια κ.α.

Στάδιο 2 - true HEPA filter

Το φίλτρο true HEPA συγκρατεί από τον αέρα το 99.97% των μικροσκοπικών σωματιδίων διαμέτρου έως και 0.3μm (1 micro = 0,001 mm). Έτσι δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα βακτήρια, γύρη φυτών, ένα μέρος ιών και μικροβίων κλπ.

Στάδιο 3 - Patented CleanCelTM

Η τεχνολογία patented CleanCelTM που χρησιμοποιείται στον P-150 είναι αποτελεσματική έτσι ώστε στο εσωτερικό της συσκευής να μην αναπτύσσονται μικροοργανισμοί και βακτήρια.

Στάδιο 4 - Τεχνολογία PlasmaWaveTM

Η πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave βοηθά αποτελεσματικά στον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η φύση καθαρίζει τον εξωτερικό αέρα. Δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έρχονται σε επαφή με την υγρασία του αέρα και σχηματίζουν υδροξύλια. Τα υδροξύλια εξουδετερώνουν και συντρίβουν ιούς, βακτήρια, χημικά, οσμές και αέρια σε μοριακό επίπεδο. Η PlasmaWave δεν παράγει όζον, σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες συσκευών που διατίθενται ευρέως στο εμπόριο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

  • Τέσσερις ταχύτητες λειτουργίας (μικρή, μεσαία, μεγάλη, turbo).
  • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, 4W minimum - 40 W maximum.
  • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου. Αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 26 dB.
  • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με 5 ενδείξεις Poor / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά.
  • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.
  • Δεν παράγει όζον, πιστοποίηση από τους φορείς AHAM και ARB και στην Ελλάδα από το εργαστήριο "Δημόκριτος".
  • Μοντέρνα σχεδίαση.
Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών Winix P-150
Καλυπτόμενη Επιφάνεια 15 - 33 τμ (κάνει 6 εναλλαγές του αέρα ανά ώρα σε χώρους 15 τμ)
Βαθμός CADR σε Σκόνη / Γύρη / Tabacco 98 / 103 / 98
Παροχή Αέρα (m3/h) 42 / 78 / 120 / 168 m3/h
Εναλλαγές Αέρα 6 ανά ώρα σε χώρους 15 τμ
Στάθμη θορύβου db 26/ 35 / 43 / 52
Ηλεκτρική Ισχύς (W) 4 / 6 / 10 / 40 W
Τροφοδοσία Ισχύος 220 ~ 240 V / 50/60 Hz
Ρεύμα λειτουργίας (Α) 0.3 A
Βάρος (kg) 6 kg
Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 350 x 470 x 180 mm
Χωρα Κατασκευης Ν. Κορεα
Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου HEPA 1 έτος
Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου ενεργού άνθρακα 3 μήνες /φίλτρο. Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 φίλτρα ενεργού άνθρακα καλύπτοντας τις ανάγκες για 1 χρόνο
Αισθητήρια 3: σκόνης, οσμών, αερίων ρύπων
Πιστοποιητικά Allergy UK, ECARF, CE, ROHS / REACH, Energy Star, CARB, AHAM, WEEE, Δημόκριτος
Εγγύηση 2 χρόνια. Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης σε 5 χρόνιαΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.