ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
Brateck HDMI Universal HDTV Cable & Cleaner Kit (Καθαριστικό και καλώδιο HDMI) Μεγαλύτερη προβολή

Brateck HDMI Universal HDTV Cable & Cleaner Kit (Καθαριστικό και καλώδιο HDMI)

Κωδικός Προϊόντος: 1009

GK01CK

Δημιουργήθηκε για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε την υψηλότερη ποιότητα διαλύματος για τα πάντα, από προϊόντα καθαρισμού οθόνης και γυαλιστικό επίπλων με αυξανόμενη προστασία και ασφάλεια για τα παιδιά.

  • Το GK-01 περιλαμβάνει ένα HDMI καλώδιο 3 μέτρα και ένα σετ τζελ και πανάκι  καθαρισμού  για οποιαδήποτε οθόνη όπως τηλεοράσεις, φορητού υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, PDA, MP3, CD, DVD, έπιπλα από γυαλί και γυαλιά οράσεως.
  • Αλκοόλ και αμμωνία-gel που καθαρίζει απαλά χωρίς να βλάπτει οθόνες  ή αποχρωματίζει πλαίσια.
  • Συμπεριλαμβάνεται πανί μικροϊνών που καθαρίζει χωρίς να αφήνει πίσω χνούδι και αποθηκεύεται εύκολα στο εσωτερικό του καπακιού του gel καθαρισμού.

Τιμή Web: 4,90 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -1,23 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 5,39 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -0,73 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 6,13 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Χαρακτηριστικά

MPN GK-01

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.