ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗ 10cm "ZERO G" Μεγαλύτερη προβολή

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗ 10cm "ZERO G"

Κωδικός Προϊόντος: 0769

YDROG-ZERO

Παρατηρήστε τη Γη να αιωρείται στο χώρο, αγγίζοντας μόνο τον αέρα! Σχεδιασμένη από διεθνή ομάδα επιστημόνων και κατασκευασμένη με εξαιρετική ποιότητα, αυτή η σφαίρα φαίνεται να αψηφά τη βαρύτητα, εμπνέοντας θαυμασμό και δέος στον παρατηρητή. Πρόκειται για τη νεότερη έκδοση του μοντέλου, όπου η χρωμιωμένη βάση αντανακλά το φως, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη εμφάνιση στην, συνεχόμενα περιστρεφόμενη σφαίρα. Η βάση μπορεί να κρατήσει στον αέρα αντικείμενα βάρους έως 85 γραμμάρια περίπου. Έτσι, μπορείτε να τοποθετήσετε  - αντί τη σφαίρα-  ένα οποιοδήποτε αντικείμενο πάνω στην ειδική βάση που κρύβεται στο εσωτερικό της σφαίρας και αυτό να αιωρείται. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της την καθιστά ένα ελκυστικό διακοσμητικό για το γραφείο ή το σπίτι και μια πολύ καλή περίπτωση δώρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 99,01 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -24,75 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 108,91 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -14,85 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 123,76 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN SEL-7600206

Άλλες πληροφορίες

  • Αιωρούμενη σφαίρα διαμέτρου 10cm 
  • Ηλεκτρομαγνητική βάση χρωμιωμένη
  • Περιλαμβάνεται μετασχηματιστής τροφοδοσίας
  • Διαστάσεις: 15,9 x 17 cm


Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.