ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΣΕΠΗΣ "STARPOCKET" Μεγαλύτερη προβολή

ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΣΕΠΗΣ "STARPOCKET"

Κωδικός Προϊόντος: 0756

0756

Μάθετε τον ουρανό με τη συσκευή αυτή που χωρά ακόμη και στην τσέπη. Πρόκειται για ένα καλειδοσκόπιο τσέπης με αστροχάρτη ακριβείας, για αναγνώριση των κύριων αστέρων και αστερισμών  για γεωγραφικά πλάτη από 20ο έως 60ο, και για το Βόρειο  και για το Νότιο ημισφαίριο. 1500 αστέρια παρουσιάζονται, μέχρι 5ου μεγέθους. Διαθέτει ενσωματωμένη πυξίδα και κόκκινο φως.
Περιλαμβάνονται οδηγίες στα Ελληνικά και μπαταρίες για το κόκκινο φως.Καθ.Βαρος 80γρ.

Τιμή Web: 29,00 € Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -11,60 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)


Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 31,90 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -4,35 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 40,60 €

Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
orderonly

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

MPNSEL-HT32389

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.