ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
Tribe Game of Thrones Arya USB Stick 16GB - (FD032506) Μεγαλύτερη προβολή

Tribe Game of Thrones Arya USB Stick 16GB - (FD032506)

Κωδικός Προϊόντος: 3412

3412

Ως το πιο επινοητικό και πιο ατρόμητο παιδί του Stark, η Arya απομακρύνθηκε από την οικογένειά της σε νεαρή ηλικία και αναγκάστηκε να επιβιώσει μόνος της από τότε. Είναι δυναμική, ανεξάρτητη και ξέρει να επιβιώνει. Έχει ένα σπαθί με το όνομα Needle, ένα δώρο από τον ετεροθαλή αδελφό της, τον Jon Snow. Εάν δεν εμπιστεύεστε κανέναν εκτός από εσάς, για να επιβιώσετε, αυτή η μονάδα Arya 16GB USB flash είναι για εσάς!

Στη μακρινή γη του Γουέστερος, μόνο μία οικογένεια μπορεί να κυβερνήσει τα επτά βασίλεια. Οι αρχαίοι οίκοι των Στάρκ, Ταργκάριαν και των Λάνιστερ συνεχίζουν να αγωνίζονται για το Σιδηρούν θρόνο, αλλά ποιος θα κερδίσει τη μάχη της κυριαρχίας; Μόνο ο χρόνος θα πει ... εν τω μεταξύ, αποκτήστε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες του Game Of Thrones, τώρα από την Tribe!

Τιμή Web: 10,90 €
Έκπτωση 40% Κερδίζετε: -4,36 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 11,99 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -1,64 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 15,26 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Χαρακτηριστικά

MPNFD032506


Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.