ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
KONUSCIENCE-1200x Μεγαλύτερη προβολή

KONUSCIENCE-1200x

Κωδικός Προϊόντος: 0099

INSTR-004

Το πιο ολοκληρωμένο σχολικό μικροσκόπιο, για παρατήρηση αντικειμένων που ποτέ 
δε φαντάστηκες ότι υπάρχουν! 

Ένα βιολογικό μικροσκόπιο που παρέχει από 100 έως 1200 μεγεθύνσεις. Εκτός από την κλασική χρήση του ως μικροσκόπιο, μπορεί ακόμη, με το ειδικό εξάρτημα, να χρησιμοποιηθεί σαν προβολέας του παρατηρούμενου θέματος στον τοίχο για να το βλέπουν περισσότεροι από έναν ταυτόχρονα, ή σε οριζόντια επιφάνεια για να σχεδιάσουν το θέμα. Διαθέτει επίσης εξάρτημα για προσάρτηση φωτογραφικής μηχανής και φωτισμό από λάμπα ή ανακλώμενο από καθρέφτη. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 81 αξεσουάρ (κοπίδια, δοκιμαστικοί σωλήνες), λαβίδες δείγματα έτοιμων παρασκευασμάτων, γυάλινα πλακίδια. Διαθέτει, επίσης, σκληρή θήκη μεταφοράς και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.

Τιμή Web: 88,01 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -22,00 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 96,81 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -13,20 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 110,01 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.