Τρόποι Αποστολής Προϊόντων

1) Αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται:

Τόπος παράδοσης

Απαιτούμενος Χρόνος

Aττική

1 ημέρα

Αστικά κέντρα- Ελλάδας

1-2 ημέρες

Επαρχία

2-3 ημέρες

Δυσπρόσιτες περιοχές-Νησιά

2-4 ημέρες

Ευρώπη

3-5 ημέρες

Οι παραπάνω χρόνοι υπολογίζονται για παραγγελίες που επιβεβαιώνονται έως τις 12:00 πμ. Παραγγελίες που θα λαμβάνονται μετά τις 12:00 συνήθως επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν και καταβάλλεται προσπάθεια  να προωθούνται άμεσα.

Αν επιθυμείτε κάποια πολύ ειδική ή επείγουσα παράδοση, επικοινωνήστε μαζί μας και οι συνεργάτες μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια να σας ικανοποιήσουν.

Η αποστολή πραγματοποιείτε είτε με εταιρία ταχυμεταφορών είτε με πρακτορείο, ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και τον τόπο παράδοσης. Κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, είναι δυνατή η αποστολή και για ογκώδη αντικειμένων με εταιρία ταχυμεταφορών με σχετική κατά περίπτωση διαφορά κόστους.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους τυπικούς χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

*Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA, ως ογκώδες αντικείμενο ορίζεται οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού. Τότε η χρέωση πραγματοποιείτε με βάση το ογκομετρικό βάρος της συσκευασίας. Το ογκομετρικό βάρος δίνεται από τον τύπο: (Μήκος * Ύψος * Πλάτος) / 5000 όπου οι διαστάσεις υπολογίζονται σε εκατοστά.

Τα γραφεία μας λειτουργούν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:30. Τηλ Επικοινωνίας 210 88 10 722.

 2) Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από, Χέυδεν 12, Σταθμό ΗΣΑΠ πλατεία Βικτωρίας, Τ.Κ. 104 34, Αθήνα, χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο αποστολής. Προηγείται επιβεβαίωση από συνεργάτη μας όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή. Τα περισσότερα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι διαθέσιμα στις αποθήκες της εταιρείας και δεν υπάρχουν άμεσα προς παράδοση στα γραφεία μας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την ενημέρωση σας από το συνεργάτη μας.