ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
Αυτοκόλλητος Ασπροπίνακας Μαρκαδόρου 45 x 200cm + 1 Μαρκαδόρο Μεγαλύτερη προβολή

Αυτοκόλλητος Ασπροπίνακας Μαρκαδόρου 45 x 200cm + 1 Μαρκαδόρο

Κωδικός Προϊόντος: 0224

SADH-012

Αυτοκόλλητος ασπροπίνακας για χρήση μαρκαδόρου σε ρολό 45x200cm μαζί με 1 μαρκαδόρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 5,50 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -1,38 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 6,05 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -0,82 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 6,88 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Άλλες πληροφορίες

Ο αυτοκόλλητος πίνακας μαρκαδόρου είναι η καλύτερη επιλογή για καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα, μπορείτε να τον κολλήσετε και να τον ξεκολλήσετε εύκολα να τον αποθηκεύσετε και να τον κόψετε στο μέγεθος που επιθυμείτε. Γράφετε με απλούς μαρκαδόρους πίνακα και σβήνει πανεύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.