ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
Αυτοκόλλητος μαυροπίνακας κιμωλίας STANGER σε ρολό 45 x 200cm + 5 κιμωλίες Μεγαλύτερη προβολή

Αυτοκόλλητος μαυροπίνακας κιμωλίας STANGER σε ρολό 45 x 200cm + 5 κιμωλίες

Κωδικός Προϊόντος: 0132

SADH-011

Αυτοκόλλητος μαυροπίνακας για χρήση με κιμωλία σε ρολό 45 x 200cm + 5 κιμωλίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 5,50 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -1,38 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 6,05 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -0,82 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 6,88 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Άλλες πληροφορίες

Ο αυτοκόλλητος μαυροπίνακας μάρκας Stanger προσφέρει ανθεκτικότερη κατασκευή σε σχέση με τους άλλους αυτοκόλλητους μαυροπίνακες του εμπορίου. Μπορεί να κοπεί εύκολα με ένα ψαλίδι στα μέτρα που εσείς το επιθυμείτε και το ο υπόλοιπος να φυλαχθεί για να χρησιμοποιηθεί αργότερα. Δεν αφήνει αποτύπωμα στον τοίχο σας και επίσης σβήνει εύκολα με ένα απλό σφουγγαράκι του εμπορίου.

Σχετικά Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.