ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
KL1167OBDFS-GR: Kaspersky Endpoint Security for Business - Select EEMEA Edition. Μεγαλύτερη προβολή

KL1167OBDFS-GR: Kaspersky Endpoint Security for Business - Select EEMEA Edition + ΔΩΡΟ μια άδεια SAFE KID γονικός έλεγχος

Κωδικός Προϊόντος: 2523

 KAV 2016 1 + 1 user ΔΩΡΟ 

Με κάθε αγορά ΔΩΡΟ μια άδεια SAFE KID γονικός έλεγχος

Προστασία από ιούς υπολογιστών, ιούς τύπου worm, ιούς Trojan, rootkit, κατασκοπευτικό λογισμικό κ.ά.Προστασία σε πραγματικό χρόνο - Με τη χρήση τεχνολογιών υποβοηθούμενων από το web, για προστασία από τις πιο πρόσφατες απειλές κακόβουλου λογισμικού.Άμεσος έλεγχος ασφάλειας-Ένας εύκολος τρόπος ελέγχου των αρχείων, των εφαρμογών και των τοποθεσιών webUse Internet rare and need basic protection for PC

Τιμή Web: 35,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -8,75 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 38,50 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -5,25 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 43,75 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Παρτίδας KL1167OBDFS-GR

Σχετικά ΠροϊόνταΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.