ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Καθαριστής αέρα Winix U300

Κωδικός Προϊόντος: 2797

Ο καθαριστής αέρα Winix U300 έχει μεγάλες δυνατότητες καθαρισμού. Είναι κατάλληλος για χώρους 30-66 τμ καθώς στην Turbo λειτουργία του μπορεί να καθαρίσει 330 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα. Επίσης είναι πιστοποιημένος από τον παγκόσμιο φορέα ΑΗΑΜ με πολύ υψηλά CADR Rates σε Σκόνη/Αλλεργιογόνα/Καπνό τσιγάρου 197/214/197. 


Διαθέτει 5 στάδια καθαρισμού του αέρα με πριοφίλτρο και μεγάλα σε διαστάσεις φίλτρα Τrue Hepa και Ενεργού Άνθρακα. Ακόμα διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον χωρίς να απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ..Οι συσκευές Winix έρχονται πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελληνική αγορά τις έχουν εμπιστευθεί δεκάδες ιατροί για τα ιατρεία τους. Προτεινεται για χώρους 30τμ. όπου καθαρίζει απόλυτα κάνοντας 6 εναλλαγές όλου του εσωτερικού αέρα / 1 ώρα.


Με την εγγύηση της Winix, Global Leader στους Καθαριστές Εσωτερικού Αέρα από το 1972. Χώρα Κατασκευής: Ν. Κορέα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 345,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -86,25 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 379,50 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -51,75 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 431,25 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Παρτίδας U300

Άλλες πληροφορίες

Ο καθαριστής αέρα Winix U-300 μέσα από μια διαδικασία 5 σταδίων φιλτραρίσματος δεσμεύει το 99.97% των σωματιδίων έως 0.3 micros. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα που αναπνέουμε από αλλεργιογόνα βακτηρίδια, σκόνη, καπνό, καυσαέριο, οσμές, χημικά, γύρη φυτών, τρίχωμα κατοικιδίων, ιούς, μικρόβια κ.α. Προτείνεται για χώρους 30 m2. Κάνει 6 εναλλαγές του εσωτερικού αέρα / ώρα σε χώρους 30τμ.

Στάδιο 1 - Προφίλτρο

Το προφίλτρο δεσμεύει τα μεγάλα σωματίδια όπως τρίχες κατοικιδίων και ανθρώπων, μεγαλύτερα τεμάχια σκόνης κλπ. Είναι πλενόμενο και εξυπηρετεί στο να κρατά τα μετέπειτα φίλτρα πιο καθαρά παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους. Είναι απαραίτητο εαν στο χώρο υπάρχουν κατοικίδια.

Στάδιο 2 - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από χημικά, καπνό τσιγάρου, καυσαέριο μαγείρεμα, κατοικίδια κ.α.

Στάδιο 3 - true HEPA filter

Το φίλτρο true HEPA συγκρατεί από τον αέρα το 99.97% των μικροσκοπικών σωματιδίων διαμέτρου έως και 0.3micros (1micro = 0,001mm). Έτσι δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα βακτήρια, γύρη φυτών, ένα μέρος ιών και μικροβίων κλπ.

Στάδιο 4 - Patented CleanCelTM

Η τεχνολογία patented CleanCelTM που χρησιμοποιείται στον U-300 είναι αποτελεσματική έτσι ώστε στο εσωτερικό της συσκευής να μην αναπτύσσονται μικροοργανισμοί και βακτήρια.

Στάδιο 5 - Τεχνολογία PlasmaWaveTM

Η πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave βοηθά αποτελεσματικά στον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η φύση καθαρίζει τον εξωτερικό αέρα. Δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έρχονται σε επαφή με την υγρασία του αέρα και σχηματίζουν υδροξύλιά. Τα υδροξύλια εξουδετερώνουν και συντρίβουν ιούς, βακτήρια, χημικά, οσμές και αέρια σε μοριακό επίπεδο. Η PlasmaWave δεν παράγει όζον, σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες συσκευών που διατίθενται ευρέως στο εμπόριο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

  • Τέσσερις ταχύτητες λειτουργίας (μικρή, μεσαία, μεγάλη turbo).
  • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Minimum ισχύς 4 W - maximum ισχύς 60 W.
  • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 26 dB.
  • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με 5 ενδείξεις Poor / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά.
  • Εύχρηστο τηλεχειριστήριο.
  • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.
  • Δεν παράγει όζον, πιστοποίηση από τους διεθνείς φορέα ARB και AHAM και στην Ελλάδα από το εργαστήριο "Δημόκριτος".
  • Μοντέρνα σχεδίαση.
Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών Winix U-300
Καλυπτόμενη Επιφάνεια 30 - 66 τμ (κάνει 6 εναλλαγές αέρα ανά ώρα σε χώρους 30τμ)
Βαθμός CADR σε Σκόνη / Γύρη / Tabacco 197 / 214 / 197
Παροχή Αέρα (m3/h) 66 / 150 / 240 / 330 m3/h
Εναλλαγές Αέρα 6/h σε χώρους 30τμ.
Στάθμη θορύβου db 26 / 35 / 46 / 55 db
Ηλεκτρική Ισχύς (W) 4 / 10 / 25 / 60 W
Τροφοδοσία Ισχύος 220 ~ 240 V - 50/60 Hz
Ρεύμα λειτουργίας (Α) 0.4 A
Βάρος (kg) 7 kg
Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 420 x 520 x 200 mm
Χωρα Κατασκευης Ν. Κορεα
Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου HEPA 1 έτος
Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου ενεργού άνθρακα 1 έτος
Αισθητήρια 3: σκόνης, οσμών, αερίων ρύπων
Πιστοποιητικά Allergy UK, ECARF, CE, ROHS / REACH, Energy Star, CARB, AHAM, WEEE, Δημόκριτος
Εγγύηση 2 χρόνια. Δυνατότητα επέκτασης σε 5 χρόνιαΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.