ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

OEM Καλώδιο φόρτισης και δεδομένων 20 εκατοστών για iPhone 5-5S-6 και iPad

Κωδικός Προϊόντος: 1557

Το καλώδιο αυτό, με το μοναδικό του σχέδιο, συνδυάζει καλώδιο μεταφοράς δεδομένων, καλώδιο φόρτισης και φοριέται σαν αξεσουάρ στο καρπό σας. Οι 2 του άκρες κουμπώνουν, και μπορείτε να το φορέσετε στο χέρι σας ή να το δέσετε στη τσάντα σας. Είναι μικρό, μοντέρνο, πρωτότυπο και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.

  • Καλώδιο USB 2.0 φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο
  • Εφαρμόζει στο κινητό και συνδέεται με PC και MAC μέσω USB port
  • Υψηλή ταχύτητα μετάδοσης
  • Εφαρμόζει στο χέρι
  • Συμβατό με iPhone 5 - 5S - 6
  • Μήκος 20 εκατοστά

Τιμή Web: 3,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -0,75 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 3,30 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -0,45 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 3,75 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Χαρακτηριστικά

MPN OEM BRC IOS

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.