ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
ΔΙΝΗ "VORTEX" Μεγαλύτερη προβολή

ΔΙΝΗ "VORTEX"

Κωδικός Προϊόντος: 0772

Ένας νεροστρόβιλος μέσα στο σαλόνι σας παρασύρει το βλέμμα και τη φαντασία στη «δίνη του Μάελστρομ». Ο συνδυασμός της ροής του νερού με το φως και την εναλλαγή των χρωμάτων δρα χαλαρωτικά και θεραπευτικά. Μια εκπληκτική δίνη μέσα σε ένα σωλήνα που φωτίζεται από μια σειρά εναλλασσόμενων χρωμάτων! Η επιστήμη και η ομορφιά χέρι με χέρι. Η συνεχώς κινούμενη δίνη νερού φωτίζεται στο κάτω μέρος από λαμπερά led, για να δώσετε μαγευτικό φως στο δωμάτιό σας. Η δίνη του νερού «χορεύει» μέσα στον σωλήνα, καθώς το φως αλλάζει χρωματισμούς. Η συσκευή χρησιμοποιεί μια σχεδόν αθόρυβη αντλία για τη δημιουργία της συνεχόμενης δίνης, η οποία φωτίζεται από το κάτω μέρος από leds με πράσινο, μπλε και κόκκινο χρώμα. Περιλαμβάνεται αντάπτορας 12 V.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 44,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -11,00 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 48,40 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -6,60 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 55,00 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

MPN SEL-BE98518

Άλλες πληροφορίες

Μέγεθος: 37 X11.5 x11.5 cm Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.