ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
O ΤΡΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑXWELL Μεγαλύτερη προβολή

O ΤΡΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑXWELL

Κωδικός Προϊόντος: 0771

Σε ένα μεταλλικό πλαίσιο κρέμονται δύο νήματα, στα οποία είναι δεμένα τα δύο άκρα του άξονα του τροχού. Κρατήστε τα δύο άκρα του άξονα του τροχού και τυλίξτε τα νήματα μέχρι ο τροχός να φτάσει στο μέγιστο ύψος. Τώρα αφήστε τον τροχό να πέσει και παρατηρήστε τι θα συμβεί. Καθώς ο τροχός πέφτει, η δυναμική του ενέργεια μετατρέπεται σε μεταφορική και περιστροφική κινητική ενέργεια, η οποία επιτρέπει στον τροχό να ανελιχτεί σχεδόν έως την αφετηρία του, αλλά όχι ακριβώς έως εκεί, γιατί η τριβή αναλώνει μέρος από την ενέργειά του. Εξαιτίας αυτών των απωλειών ενέργειας, κάποια στιγμή ο τροχός δεν έχει αρκετή ενέργεια για να ανελιχθεί και σταματάει.

Τιμή Web: 34,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -8,50 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 37,40 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -5,10 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 42,50 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonlyΟι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.