ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr
ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ "STARBATH" Μεγαλύτερη προβολή

ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ "STARBATH"

Κωδικός Προϊόντος: 0761

Μια συσκευή προβολής των αστεριών. Αυτό το νέο προιόν της σειράς Star Theatre λειτουργεί στο χώρο του μπάνιου (είναι αδιάβροχο, αλλά όχι κατάλληλο για βύθιση στο νερό), προτείνεται όμως και για το παιδικό δωμάτιο. Σχεδιασμένο από τον Ιάπωνα ειδικό Takayuki Ohira,  λειτουργεί με τις συνηθισμένες μικρές μπαταρίες και διαθέτει ρυθμιζόμενη εστίαση, προβάλλει δε στην οροφή το νυχτερινό ουρανό με τα αστέρια του Γαλαξία μας και χιλιάδες ακόμη: μια συναισθηματική και αισθητική εμπειρία τη στιγμή της απόλυτης χαλάρωσης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 49,00 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -12,25 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 53,90 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -7,35 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 61,25 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας orderonly

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Παρτίδας SEL-HS99539

Άλλες πληροφορίες

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

• Μέγεθος: 8.5 x 11.8 x 8.7 cm
• Φωτεινή πηγή: λευκό LED
• Χρώμα: λευκό
• Αριθμός αστεριών: 10.000
• Απόσταση προβολής: 150 - 230 cm
• Περιοχή (εύρος) προβολής: ένας κυκλικός δίσκος με διάμετρο περίπου 100 cm 
• Υλικό κατασκευής: ABS
• Τροφοδοσία: AAA x 4 (δεν περιλαμβάνονται)Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.