ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!
Προσφορές & Προτάσεις Market24.gr

Air mouse MWK08 - πληκτρολόγιο επαναφορτιζόμενο - τηλεχειριστήριο για android και pc

Κωδικός Προϊόντος: 1491

MWK08

Το Air mouse MWK08 είναι ένα πολυεργαλείο με το οποίο μπορείτε να χειριστείτε κινητό, tablet, υπολογιστή, καθώς και να παίξετε παιχνίδια στο xbox. Συνδιάζει πληκτρολόγιο με τηλεχειριστήριο μαζί!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Web: 22,90 €
Έκπτωση 25% Κερδίζετε: -5,73 €
(Web: αφορά ηλεκτρονική παραγγελία)

Τιμή Κατάστημα/Τηλέφωνο
: 25,19 €
(χωρίς καταχώρηση στο market24.gr)

Έκπτωση 15% Κερδίζετε: -3,44 €
(από την τιμή καταλόγου)


Τιμή Καταλόγου : 28,63 €

Mε την καταχώρηση ηλεκτρονικής παραγγελίας στο market24.gr μπορείτε να παραλαμβάνετε από το κατάστημα KAΤΟΠΙΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ και με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε τιμή WEB!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο available

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Παρτίδας MWK08

Άλλες πληροφορίες

Χειριστείτε από μακριά κινητό, tablet, υπολογιστή, smart-tv σας και παίξτε παιχνίδια στο xbox 360 και στο PS3 με αυτό το mini ασύρματο τηλεχειριστήριο – ποντίκι!Διαβάστε τα μηνύματα σας και απαντήστε καθώς διαθέτει πληκτρολόγιο συμβατό με Ελληνικά. Είναι ελαφρύ, λεπτό, εύκολο στη χρήση, σε λευκό χρώμα, με καλή απόκριση. Απλά συνδέεται και είναι έτοιμο χωρίς περαιτέρω ρυθμίσεις!

 

Χαρακτηριστηκά:

  • Πληκτρολόγιο QWERTY - υποστηρίζει και ελληνικά
  • 2,4Ghz wireless usb δέκτης, εμβέλειας έως και 10m
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (παρέχεται microUsb καλώδιο φόρτισης)
  • Συμβατό με Android box / SmartTV / PC / Apple / Linux / XBOX 360 / PLAYSTATION 3

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα προς πώληση προϊόντα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στον τίτλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τυχόν παρελκόμενα ή συνοδευτικά είδη που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.


*Σημειωση: Όπου αναφέρεται ότι περιλαμβάνονται τα μεταφορικά εννοείται σε αστικά κέντρα – Δυσπρόσιτες και εκτός αστικών κέντρων περιοχές εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να έχουν πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών.